Website van de vrije basisschool Sint-Jozef Overmere

Welkom op de vernieuwde site.

Op onze site wordt regelmatig nieuwe informatie geplaatst.

Kom dus regelmatig eens langs om de vernieuwingen te bekijken!

Schoolbrochure 2016-2017

Zomerkrant ’t Nieuwsgiertje

Beste ouder(s)
Hier leest u de zomereditie van ons schoolkrantje. Veel leesgenot.
Patrick De Smet, directeur

Veel dank voor jullie massale aanwezigheid op ons schoolfeest…

Namens alle collega’s wil ik iedereen danken voor jullie massale aanwezigheid op ons voorbije schoolfeest van 22 mei. Om eventjes de sfeer op te snuiven klik alvast op een van volgende links: De cupsong, poquito, de fanfare, …
U vindt er alvast nog heel wat bij de school in beeld!

Patrick De Smet, directeur

Uitnodiging Schoolfeest op zondag 22 mei

In onderstaand brochure krijgt u een prachtig overzicht hoe we het voorbije jaarthema hebben uitgewerkt. We rekenen ook op uw aanwezigheid!

Ella en Quinten krijgen een eervolle vermelding bij de kangoeroewedstrijd

Dit schooljaar namen een aantal van onze leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar deel aan de kangoeroewedstrijd. Dit is een wedstrijd georganiseerd door de VZW Vlaamse Wiskunde Olympiade. De Kangoeroewedstrijd is een heel groot succes. Zo steeg het aantal inschrijvingen sinds de start in 2009 van 26 538 naar 61 524 in 2015. Kangoeroe valt duidelijk in de smaak, zowel bij leerlingen als leerkrachten. Neem een kijkje naar onderstaand filmpje en krijg meteen de Kangoeroekriebel te pakken!

We willen hierbij 2 van onze leerlingen een eervolle vermelding geven, nl. Ella Jacobs en Quinten Van Tilborg omdat ze tot de 100 beste resultaten behoorden van Oost-Vlaanderen. Een dikke proficiat hiervoor!

Overlijden oud-leerlinge Elena De Coster

Beste ouder(s)
Ik wil iedereen danken die op een of andere manier meegeholpen hebben aan de rouwbijeenkomst van onze oud-leerlingen op donderdagavond, de attentvolle uitvaartdienst van zaterdag 9 april of het gezellig samenzijn met de chiro, en de leerlingen en collega’s van het college van Lokeren en onze school. De tekst van de mama op het einde van de viering zal me nog lang bijblijven. Elena was inderdaad een ‘sterrenkind’ met niet alleen een hoog IQ, maar vooral ook een hoog EQ. Mag ze voor ons een inspiratiebron blijven van blijvend optimisme… ook op de momenten als het wat moeilijker gaat! Nogmaals veel dank… en een hele dikke pluim voor onze pastoor Maarten… hij ging voor op een voortreffelijke manier!
Patrick De Smet, directeur

Lentekrant ’t Nieuwsgiertje

Alvast veel leesplezier in onze lente-editie van ons Nieuwsgiertje!

Nieuwsbrief januari 2016

Winterkrant ’t Nieuwsgiertje

Herfstkrant ’t Nieuwsgiertje

 

 

 

Links

Menu van de maand Website ouderraad
Klik hier voor de foto's