Nieuwsbrieven

Talentenlied

Het volgende liedje zal volgend schooljaar regelmatig klinken op onze school. Leer het alvast…

Zomerkrant ’t Nieuwsgiertje

In dit schoolkrantje vindt u reeds heel wat belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Alvast een fijne vakantie gewenst.
Patrick De Smet, directeur

Op onze school is een waar zwaluwenhotel

Beste ouder(s)
Beste leerling

Aan de ingang van onze school bevindt zich momenteel een √©chte zwaluwenkolonie. Huiszwaluwen zijn echte cultuurvolgers: ze maken hun nesten aan gebouwen in steden en dorpen. Voorwaarde is de aanwezigheid van insecten belangrijk! Zwaluwen zijn heel goed te herkennen aan hun manier van vliegen en hun kenmerkende silhouet met gevorkte staart. Verder zijn de zwaluwen goede graadmeters: “Als zwaluwen laag gaan vliegen, is er slecht weer op komst.” Insecten gaan namelijk lager vliegen bij afnemend weer. En zwaluwen vliegen altijd op hoogte waar de insecten vliegen om ze te kunnen vangen; hoog dus bij mooi weer, laag bij slecht.

Lijst vormelingen 2018

In onderstaande lijst vindt u de namen en adressen van de kinderen die in de OLV-parochie van Overmere op 22 april aanstaande hun Vormselsacrament ontvangen. De viering heeft plaats in de OLV-kerk van Overmere om 9 uur. De receptie voor de vormelingen, ouders, familie en catechisten heeft aansluitend plaats in de Vrije Basisschool Sint-Jozef, Schoolstraat 1 te Overmere.

Links

Menu van de maand Website ouderraad
Klik hier voor de foto's