Projectweek in het teken van WERELDBURGERSCHAP

Beste ouder(s)
In de week van 5 t.e.m. 9 februari gaat onze projectweek door. De kleuters en kinderen van de lagere school gaan dan samen met hun juf/meester op wereldreis. Gedurende deze week worden een aantal activiteiten geprogrammeerd in het teken van ‘wereldburgerschap’. Hierbij worden onder meer volksdansen aangeleerd uit verschillende werelddelen, worden in de klas mogelijks kook-, knutsel of muzische activiteiten met een internationaal karakter geprogrammeerd, wordt voor de leerlingen van L1-2-3 een touwproject voorgesteld, wordt voor de leerlingen van L4-5-6 een BD-quiz van gastland Oeganda georganiseerd.
Een aantal van deze zaken zult u trouwens zelf kunnen komen bekijken tijdens ons schoolfeest van zondag 27 mei. Houd alvast deze datum vrij!
Deze projectweek krijgt hierbij ook een feestelijk karakter door een leuke opstart en afsluiter: op maandag 5 februari mogen de leerlingen komen smullen van de lekkere pannenkoeken (in samenwerking met leden van de ouderraad) en op vrijdag 9 februari kunnen jullie in de namiddag uw bestelde taarten komen afhalen in de turnzaal van de lagere school. We danken allen voor uw financiële bijdrage.
Patrick De Smet, directeur
& het voltallige schoolteam

Links

Menu van de maand Website ouderraad
Klik hier voor de foto's